Kunstneren Jewelry By Grundled

Kunstneren Jewelry By Grundled

Bag virksomheden Jewelry By Grundled er indehaveren og designeren Helle Just Weiling, som fra sit designstudie i Aarhus, driver smykkebrandet sammen med hendes mand (og partner i virksomheden) Martin Ejvind Arthur Weiling og deres team.

Det hele begyndte da Helle, efter ophold og rejser til udlandet, startede realiseringen af hendes drøm om at blive guldsmed, på Holbæk Kunsthøjskole. Efter endt højskoleophold, startede Helle i 2015 Jewelry By Grundled som et fordybelsesprojekt, der siden har udfoldet sig mere og mere til hvor virksomheden er i dag.

Smykkebrandet som Jewelry By Grundled i dag er, har en stor kærlighed til detaljen, til den forfinede proces; at formgive, samle og få dette til, at gå op i en højere enhed. Grundled smykkerne er tidløse, elegante, enkelte, feminine og minimalistiske og Helles store passion for den simple æstetik og det nordiske design skinner igennem alle Jewelry By Grundleds produkter. “Jeg elsker at skabe smykker med et strejf af enkel elegance i et grafisk og minimalistisk formsprog, som du kan udtrykke dig og din personlighed igennem” (-Helle Just Weiling, H. (2024). Om os: Om Jewelry by Grundled. Jewelry by Grundled. Lokaliseret den april 2024 på https://grundled.dk/pages/about-us)

 

(Info hentet fra; Helle Just Weiling, H. (2024). Om os: Om Jewelry by Grundled. Jewelry by Grundled. Lokaliseret den april 2024 på https://grundled.dk/pages/about-us)