Handelsbetingelser & Refusionspolitik

Generelle Oplysninger

Tinga Tango v/Anette Langholm
Kongegade 27, st.

5800 Nyborg

CVR 28020910

Enkeltmandsvirksomhed

shop@tingatango.dk

Betaling

Hos Tinga Tango kan du betale med Visa, Mastercard, Maestro, Anyday og MobilePay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes, vi tager ikke kortgebyrer.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday.

Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


Fragt & Levering Danmark
Vi benytter fragtselskaberne GLS & Postnord.

Fri fragt ved køb over 599,- 


OBS. Du har mulighed for at vælge med eller uden omdeling alt efter hvad der passer dig.

Fragt uden omdeling 39,- til 49,-

OBS. Du modtager en sms fra fragtselskabet når pakken bliver afsendt og igen når den er klar til at blive afhentet på det valgte udleveringsted.

Fragt med omdeling 59,- til 69,-

OBS. Du modtager en sms når pakken bliver afsendt og igen når den forventet leveringsdato er sat.

Der er også mulighed for gratis afhentning i vores butik i Nyborg.

Info
:

Vi sender pakker mandag til fredag, bestiller du inden kl. 08:00 sender vi samme dag. Leverigstiden er 1-3 hverdage. 

Leverigerne følger Postnord og GLS forretningsbetingelser, hvilket indbefatter at når pakken er i deres regi, har de ansvaret for, at pakken kommer ubeskadiget frem til dig.

Modtager du en beskadiget pakke, skal du med det samme reklamere til fragtmanden eller os.

Sker der forsinkelser hos fragtselskabet, kan Tinga Tango ikke drages til ansvar.

I tilfælde af at din pakke bortkommer, bedes du kontakte Tinga Tango, så vi kan undersøge hvad der er sket.

Skal en pakke sendes retur, så husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er afsendt. 

Fragt & Levering Udlandet
Fragtomkostningerne beregnes ved betalingen og varierer fra land til land. Ligeledes vil alle fragtomkostninger fremgå på ordrebekræftelsen inden du betaler.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: shop@tingatango.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer.


 

Returnering

Ønsker du at retunere din vare skal du sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens levering.
Undlader du at afhente din pakke på posthuset vil du blive opkrævet for de reelle omkostninger der er, i forbindelse med returfragten.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ved returnering af varer, skal denne adresse benyttes:

Tinga Tango
Kongegade 27-29
5800 Nyborg

Bemærk, hvis du ikke har afhentet din vare på afhentningssted, inden for afhentningsfristens udløb, og dette skyldes fortrydelse, vil vi fratrække de reelle returomkostninger fra dit returbeløb.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil; 

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

Ved betaling med VISA, Mastercard og Visa Elektron reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. Hvis man betaler med Mobilepay, reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamation

(Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb)

Hos Tinga Tango er reklamationsretten gældende i 2 år. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger ved tilbagesendelse til os.


Varen skal ved reklamation sendes til:

Tinga Tango

Kongegade 27-29
5800 Nyborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til butikken på telefonnummeret 65301515 eller e-mail: shop@tingatango.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr , såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Standardfortrydelsesformular:

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Tinga Tango Designbutik
Kongegade 27-29
5800 Nyborg

shop@tingatango.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________

Bestilt den: ________________________________________________

Modtaget den:______________________________________________

Forbrugerens navn:__________________________________________

Forbrugerens adresse:_______________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

___________________________________________________________

Dato: ________________



Handelsbetingelser er senest opdateret d. 06. maj 2024