Kunstneren Doing Goods

Kunstneren Doing Goods

Doing Goods er en Hollandsk virksomhed der blev grundlagt i 2010, af parret Jan Swinkels & Aanyoung Yeh fra Amsterdam. Den skønne ide til virksomheden fik de gennem deres store kærlighed til, at samle på unikke, spændende og anderledes inteiører-skatte på deres rejser.

Rejserne gik især til Asien, herunder Indien, hvor virksomheden i dag har et skønt samarbejde med et lokalt team. Teamet hjælper med, at designe virksomhedens kollektioner og det er yderligere teamet der, gennem Doing Goods egne workshops i Indien, 100% håndlaver alle produkter.
Herfor er alle Doing Goods produkter Wabi Sabi; uperfekte ting, med deres egne unikke historier og de bliver alle lavet med tålmodighed og stor kærlighed og viden indenfor håndarbejdet.

Det er parrets rejser og samarbejde med lokale i Indien der er inspirationen til, at designe de spændende kollektioner af dyretæpper, messing interiør, tekstiler og andet interiør til hjemmet. Og dette gøres alt sammen med en mission om, at bringe glæde og smil ind i folks liv, hvilket er grundstenen i hele Doing Goods og alt det virksomheden gør.

 

(Info hentet fra; Our Story: Our Story. (s.d.). Doing Goods. Lokaliseret den 2024 på https://www.doing-goods.com/our-story/)