Handelsbetingelser

Fortrydelsesret 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: shop@tingatango.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens levering. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil; 

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

Ved betaling med VISA, Mastercard og Visa Elektron reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. Hvis man betaler med Mobilepay, reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering af varer, skal denne adresse benyttes:
Tinga Tango

Kongegade 27-29
5800 Nyborg

Bemærk at hvis du ikke at afhente din vare på afhentningssted inden for afhentningsfristens udløb vil vi fratrække 49 kr. fra dit returbeløb svarende til det beløb vi afkræves af Post Nord for returnering af pakken til os.

Ønsker du at købe varerne igen – er du nødt til at lave en ny bestilling. Det samme gælder, hvis du har indtastet en forkert leveringsadresse på din ordre.
Vi vil meget gerne bede om din ordrebekræftelse, da vi på den måde hurtigere kan behandle din returnering.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Med Anyday kan du dele din betaling op 

Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. 

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hos Tinga Tango er reklamationsretten gældende i 2 år. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor 14 dage efter du har modtaget dine varer og efter at fejlen eller manglen er konstateret. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger ved tilbagesendelse til os.

Varen skal ved reklamation sendes til:
Tinga Tango

Kongegade 27-29
5800 Nyborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til butikken på telefonnummeret 65301515 eller e-mail: shop@tingatango.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Tinga Tango Designbutik
Kongegade 27-29
5800 Nyborg

shop@tingatango.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________

Bestilt den: ________________________________________________

Modtaget den:______________________________________________

Forbrugerens navn:__________________________________________

Forbrugerens adresse:_______________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

___________________________________________________________

Dato: ________________

Handelsbetingelser er senest opdateret d. 02. februar 20222