Om os

Hvem er Tinga Tango

Webshoppen Tingatango.dk, er en del af Tinga Tango Designbutik & Kids. Den fysiske butik, som fungere som showroom er 600 kvm stor & placeret i Nyborg på Fyn. Det er herfra vi pakker og sender alt afsted til jer. Den fysiske butik har eksisteret i 9 år, hvor ejer Anette Langholm startede virksomheden - præget af skøre idéer og kreative løsninger. 

Vores vision 

Vores vision er at skabe en unik oplevelse som afspejler de smukke & unikke produkter vi forhandler. Dette er både webshoppen og den fysiske butiks DNA, nemlig vores varesortiment. Varesortimentet er et nøje udvalg af danske små ukendte Upcomers, samt kunstnere og designere, hvilket gør vores udvalg helt unikt. Vi ønsker at imødekomme de udfordringer der er ifb. overforbrug. Derfor er vores varesortiment spækket med dansk kvalitet samt unikke løsninger der kan pryde i dit hjem i mange år, måske endda gå i arv? 

Oplev Tinga Tango Designbutik og Kids 

I vores fysiske butik huser vi flere 100 brands, store som små, både i vores børneafdeling, møbelafdeling samt smykkeafdeling. Vores webshops varersortiment er udelukkende varer fra vores kunstnere & små upcomere. Der er derfor mange produkter og brands i butikken du ikke har mulighed for at finde her på vores webshoppen. 

Ønsker du at se vores 600 kvm store fysiske butik? Så er du mere end velkommen!

Adresse:
Kongegade 25-29, 5800 Nyborg. 

Åbningstider: 
Man-Tors: 10.00-17.30

Fre: 10.00-18.00

Lør: 10.00-14.00

Mød Team Tinga Tango