Kunstneren SHJ

Kunstneren SHJ

Bag SHJ er smykkekunstneren Sara Højgaard Jørgensen, som til daglig studerer til pædagog. Sara blev betaget af smykkeverdenen allerede i hendes år på efterskole, hvor hun arbejdede med smykkefremstilling i linjefag.
Siden voksede hendes interesse og hun begyndte herfor på højskole, hvor hun blev introduceret til guldsmedehåndværket og herved baggrunden for hendes smykke-produktion.

Hun startede i 2010 SHJ i samarbejde med hendes søster Sofie Højgaard Jørgensen, på baggrund af deres store fælles interesse for kreativitet. Sofie drejer ler og Sara laver smykker, samt underviser i dette. Det er gennem denne store erfaring, at hun på deres eget værksted, skaber de smukke SHJ smykker.

Drivkraften bag søstrenes kreative arbejde og herunder Saras arbejde med smykker, er den store ro og glæde det bringer dem. Det er den glæde de oplever ved at skabe smykker, som de ønsker at give videre til den som bærer et SHJ smykke.

 

(Info hentet fra; Sara Højgaard Jørgensen, S. (2019, 22. september). Om Søster Craft: Om Søster Craft. Søster Craft Håndlavet. Lokaliseret den april 2024 på https://shj-smykker.myshopify.com/blogs/bagom-shj/om-shj-smykker )