Kunstneren Pure Nordic Yoga

Kunstneren Pure Nordic Yoga

Bag virksomheden Pure Nordic Yoga er Hanne Mouritsen, som oprindeligt er uddannet sygeplejerske og senere i 2007 har taget uddannelsen til senetensbehandler (kropsbehandler) og nu er selvstændig behandler med egen praksis i Vinding.

Udover Hannes arbejde i egen praksis, driver hun Pure Nordic Yoga som er et univers, hvis formål er “at sætte ro, fokus og trivsel i centrum for læring og udvikling, så børn og voksne udlever deres fulde potentiale.”(-Hanne Mouritsen, H. (2023). Om PNY: Formål og tilgang. Pure Nordic Yoga. Lokaliseret den april 2024 på https://purenordicyoga.com/om/).

Herunder er kernepunkterne for Pure Nordic Yoga:


- Formidling af yoga som pædagogisk værktøj, ved gennem yoga spillene at formidle yoga som didaktisk værktøj.

- Problemløsning skræddersyet til kundens virkelighed, gennem fokus på problemområder, der trænger til en ny indgangsvinkel, som er med til at skabe et brugbart og relevant samarbejde, der løser problemstillingerne.

- Kreativ tilgang og konstant udvikling af nye produkter til værktøjskassen, da der konstant er udvikling af nye produkter der sætter fokus på, at skabe de bedste rammer for fokus, ro og trivsel, gennem kreative løsninger.Gennem disse kernepunkter forsøger Hanne med Pure Nordic Yoga, at fremme mental sundhed og trivsel, både unde i institutionerne, på skolerne og i familierne.

 

(Info hentet fra; Hanne Mouritsen, H. (2023). Om PNY: Formål og tilgang. Pure Nordic Yoga. Lokaliseret den april 2024 på https://purenordicyoga.com/om/)