Kunstneren Møller Træ

Kunstneren Møller Træ

Kunsthåndværkeren Claus Rasmussen er pensioneret lærer og bor i Neder Holluf ved Odense, hvorfra han laver sine skønne træ-værker, han for 8 år siden begyndte at sælge i Tinga Tango.

Men Clauses træ-hobby har han haft i mange år. Den startede for 30 år siden, efter mødet med en dygtig sløjdlærer på hans søns efterskole og herefter tog træ-glæden for alvor fat.

Claus begyndte de sidste 10 år selv at undervise i sløjd, hvor der hele tiden skulle findes på nye ideer med forskellige materialer, metoder mm. Denne kreativitet har han taget med sig videre, i sine kunsthåndværker i dag. Da Claus glæder sig over, at folk forærer ham forskelligt træ, som de for eksempel har fældet og som han herefter anvender eller genanvender på forskellig vis. - Claus lægger stor vægt i, at alt træ kan og skal kunne benyttes til skabelsen af nye flotte træ-værker.

Inspirationen hertil, finder Claus ved mødet med de mange andre træ-folk rundt omkring, det giver ham massere af nye ideer og projekter. Gennem de værker som kommer ud af dette, ønsker Claus at give glæden ved træ videre gennem hans træ-værker, enten som brugsgenstande eller bare som noget flot og rart for kunden at se på.