Om os

Kort om os

Netbutikken Tingatango.dk er en del af Tinga Tango Designbutik og Tinga Tango Kids, som er en stor fysisk butik på i alt 600 kvm.
Tinga Tango startede i 2012 i Nyborg på Fyn, hvor vi stadig holder til. Vi håber at du vil finde noget interessant i vores unikke udvalg af dansk design og kunst her på shoppen eller måske får du lyst til at besøge butikken i Nyborg, hvor du blandt andet også vil finde et bredt udvalg af lækre møbler, grønne planter, kaktusser og selvfølgelig vores søde personale. Du er velkommen.

Vores sortiment er en skøn blanding af kendte danske designmærker, som Architectmade, Bloomingville, Liebe, Anne Black, Helbak, Livingly, Gejst, by KlipKlap, Pernille Corydon, Scherning, Sebra, Linedyr og mange flere. Udover designmærker har Tinga Tango Designbutik også et unik udvalg af skønne ting fra lokale kunstnere – Vi har ca. 118 kunstnere i butikken, og der kommer løbende flere til. Kunstnerne holder af at komme på besøg i butikken, og via det tætte bånd vi har med kunstnerne, har vi også et stort kendskab til historierne og håndarbejdet bag produktet.

Du er altid velkommen til at kontakte os her, på mail eller i butikken, hvis du har spørgsmål, brug for tips og tricks indenfor indretning eller hvis du mangler generel information omkring vores produkter.

Vi hjælper gerne med at finde ideer til den perfekte dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave eller det du lige står og mangler til dig selv.

Video om os af TVdot

Mød personalet i Tinga Tango

Anette Langholm

Ejer og indkøber

Sabina Kroman Andersen

Butik

Rikke Flintholm Lagoni

Butik og indkøber – kids

Hannah Waitz Mortensen

Butik og udsmykning

Charlotte Westphal

Netbutik

Lotte Hallundbæk Bang

Butik

Anemone Huss Jørgensen

Butik

Nanna Munkegaard Tipsmark

Butik

Ida Flintholm Lagoni

Butik

Anne Langholm Hansen

Butik