Om os

Kort om Tinga Tango Designbutik og Tinga Tango Kids

Netbutikken Tingatango.dk er en del af Tinga Tango Designbutik og Tinga Tango Kids, som er en stor hyggelig fysisk butik på i alt 600 kvm.

Tinga Tango startede i 2012 i Nyborg på Fyn, hvor vi stadig holder til. Vi håber at du vil finde noget interessant i vores unikke udvalg af dansk design og kunst her på shoppen eller måske får du lyst til at besøge butikken i Nyborg, hvor du blandt andet også vil finde et bredt udvalg af lækre møbler, grønne planter, tørrede blomster og selvfølgelig vores søde personale. Du er velkommen.

Vores sortiment er en skøn blanding af kendte danske designmærker, et stort udvalg af danske designsmykker og egen produktion af plankeborde. Udover kendte designmærker har Tinga Tango Designbutik også et unik udvalg af skønne ting fra lokale kunstnere – Vi har 128 kunstnere i butikken, og der kommer løbende flere til. Kunstnerne holder af at komme på besøg i butikken, og via det tætte bånd vi har med kunstnerne, har vi også et stort kendskab til historierne og håndarbejdet bag produktet.

Du er altid velkommen til at kontakte os her, på mail eller i butikken, hvis du har spørgsmål, brug for tips og tricks indenfor indretning eller hvis du mangler generel information omkring vores produkter.

Vi hjælper gerne med at finde ideer til den perfekte dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave eller det du lige står og mangler til dig selv.

TVdot – Video om Tinga Tango

Mød Team Tinga Tango

Anette Langholm

Ejer

Om Os - Anette

Sabina Kroman Andersen

Butik

Om Os - Sabina

Rikke Flintholm Lagoni

Kids

Om Os - Rikke

Vigga Fredslund Aagesen

Butik

Om Os - Vigga

Lotte Hallundbæk Bang

Butik

Om Os - Lotte

Benedicte Dohm

Butik

Om Os - Benedicte

Ida Flintholm Lagoni

Butik

Om Os - Ida

Anne Langholm Hansen

Butik

Om Os - Anne

Sofie Langholm Kirt

Webshop

Om Os - Sofie